Wachtnummer 0468/24 86 00

Slow date

30/05/2024

Alle lesdata

30/05/2024 - 19:30u

Prijs

€42,50 per inschrijving

Ik denk en voel wel eens door en kom dan tot de conclusie dat er veel misgaat door het erg individualistische leven dat velen van ons hier leiden. Ik zag als vroedvrouw iedere mama apart zitten in haar huis, met ongeveer dezelfde issues als een andere mama een paar straten verderop, maar ze ontmoeten elkaar nooit.

En dat is jammer, want we weten dat eenzaamheid op geen enkele manier onze gezondheid bevordert, integendeel er zit veel heling in verbinden met anderen. "Samen sta je sterker" en "Alleen is maar alleen", of ‘it takes a village’.

Ik ben iemand die zelf enorm kan opladen van een goed gesprek. Ik was er zeker van dat er nog vrouwen zijn die daar nood aan hebben. Dus ik bedacht een soort van "slow date" om andere vrouwen te ontmoeten, waarmee je mogelijks een match hebt. Een goede "mom friend" is namelijk goud waard. En hoe meer je er hebt, hoe beter! 

Ik voorzie een rustig incheck moment, voel wie ik met wie in contact wil brengen, voorzie goede vragen en host jullie in een zachte omgeving met een drankje. 

Durf jij uit je comfortzone komen en de kracht ervaren van een vrouwelijke achterban? Ik wens het je alvast toe. 

* Alle vrouwen zijn trouwens welkom. Dus van alle leeftijden, met of zonder kinderen/partner, ... (ik durf bij deze mannen uit te sluiten, sorry mannen)