Wachtnummer 0468/24 86 00

Vroedvrouwen

Het Bevallige Buikje bestaat uit 5 gemotiveerde vroedvrouwen. Elk van ons staat paraat om jullie doorheen dit bijzonder avontuur te begeleiden! Bij de foto's kan je onze contactgegevens terugvinden.

Monique Van Holderbeke

Vroedvrouw

Ik ben Monique, vroedvrouw in hart en ziel. Tijdens onze tropenjaren in Congo en Pakistan deden mijn man en ik een berg praktijkervaring op. Dit kon ik ondertussen al doorgeven aan vele jonge vroedvrouwen, waaronder mijn dochter, Evelien. Samen met haar zussen en onze schoonzonen zorgden ze ervoor dat ik al 5 keer de titel van “oma” kreeg.

Na al die jaren sta ik nog steeds vol energie klaar aan de voordeur van een kersvers gezin.

0474/51 42 33

info@hetbevalligebuikje.be

Evelien De Vuyst

Vroedvrouw

Ik ben Evelien. Ik hou van de zon en zachte dekentjes, van vers geplukte bloemen & yoga.

Ik ben dol op mijn lief en onze 2 zoontjes. Ik vind het geweldig om vrouwen moeder te zien worden en vind elke baby een klein wonder der natuur.

Ik hou ervan om ouders voor te bereiden op de bevalling via theoretische lessen en ben ervan overtuigd dat yoga ontzettend veel kan betekenen voor moeders en baby's. 

0474/33 27 69

info@hetbevalligebuikje.be

Katelijne Lens

Vroedvrouw

Ik ben Katelijne, vriendin van Jan en mama van twee zoontjes. Ik hou van het ‘moederen’ en combineer dit heel graag met mijn beroep als vroedvrouw. Een draagdoek vind ik erg handig. Verder zit ik graag in het groen tussen de plantjes.

Een baby krijgen is op vele gebieden een zoektocht waarbij ik kersverse ouders heel graag wil helpen!

0478/74 52 17

info@hetbevalligebuikje.be

Sofie Huybrechts

Vroedvrouw En LACTATIEKUNDIGE

Ik ben Sofie. Ik hou van pizza op elk uur van de dag, maar ook van mijn lief. In mijn vrije tijd kan je me vinden op de crossfit of genesteld in de zetel met een goed boek.

Vroedvrouw zijn is de job van mijn leven en ik hoop samen met jullie mooie momenten te beleven, zowel op je roze wolk als wanneer je er even vanaf bent getuimeld. Want niet perfect is ook oké!

0497/13 82 24

info@hetbevalligebuikje.be

Charlotte Camps

vroedvrouw

Ik ben Charlotte. Ik word heel gelukkig van skieën, de sfeer van kerstmis en feestjes met mijn vrienden. Ik ben een enhousiaste spring-in-'t-veld die zoveel mogelijk uit het leven probeert te halen. De dingen die ik doe, doe ik voor de volle 100%. Ik vind het een eer en groot voorrecht om jullie te mogen begeleiden tijdens deze kwetsbare, maar oh zo dierbare periode in jullie leven. Deel uitmaken van dit hoofdstuk is mij ontzettend veel waard. 

0498/92 20 29

info@hetbevalligebuikje.be

Teamwork

We hechten veel belang aan continuïteit in onze zorgen waardoor we steeds als één team willen functioneren. Onze adviezen zijn altijd op elkaar afgestemd waardoor jullie een éénduidig antwoord kunnen verwachten.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Ons zorgaanbod

Bij ons kan je terecht voor advies, ondersteuning en zorg zowel voor als na de bevalling.

Bekijk ons aanbod