Wachtnummer 0468/24 86 00

1 op 1 begeleiding

Alle lesdata

Prijs

€70,00 per inschrijving

Mama worden en zijn loopt zeker niet altijd van een leien dakje. Evelien begeleidt sinds 2008 als zelfstandige vroedvrouw mama's tijdens zwangerschap, bevalling en de kraamtijd. Ze is yogadocente voor zwangeren & baby's plus holistisch perinataal counselor.
Als mama heeft ze ook best wat ervaring met verschillende thema's binnen het moederschap. 

Je kan bij haar terecht voor onder andere volgende thema's: een kinderwens, omgaan met een miskraam of zwangerschapsonderbreking, connectie met je baby, rouw en verlies, angsten en negatieve gedachten tijdens de zwangerschap en kraamtijd, lage dosis energie, hoog stressgehalte, zelfzorg, het terugvinden van jezelf als moeder en vrouw, combinatie werk-gezin, huilen&troosten, verbindend opvoeden.

Je hoeft niet per se zwanger of pas bevallen te zijn. Je bent altijd welkom. 

Tijdens een gesprek zal ze luisteren naar je noden en putten uit haar kennis en voelen om mama's een betere versie van zichzelf te laten worden. Mail gerust naar devuystevelien@gmail.com als je twijfelt of je bij haar aan het juiste adres bent, zo niet verwijst ze je graag door. 

De sessies gaan door in het bijgebouw in een oase van rust op de Hooiman 19, 3980 Tessenderlo. Al zittend of al wandelend.

We vinden samen een moment dat past in onze agenda's. Noteer bij opmerkingen gerust bepaalde momenten die makkelijk voor je gaan. 

Je mag me ook gerust eerst via mail contacteren: devuystevelien@gmail.com

Check gerust ook de "Slow date" waarbij je in contact kan komen met andere vrouwen voor een goed gesprek.