Wachtnummer 0468/24 86 00

online borstvoedingsles

Alle lesdata

Prijs

€35,00 per inschrijving

In deze video krijg je alle nodige tips voor een vlotte borstvoeding van vroedvrouw Evelien. Er valt zo veel te vertellen over de voeding van je baby, dat het een aparte cursus is. Je leert bewust te kiezen voor fles- of borstvoeding omdat je kennis krijgt van alle voor-en nadelen. Je leert hoe de melkproductie werkt en hoe je je baby in verschillende houdingen aan de borst kan laten drinken en waar je dan best op let. Ze haalt ook haar 'borstvoedingskoffer' boven met tips voor handige BH's, helende zalfjes, compressen en andere "must-haves". Bovendien worden mogelijke problemen verklaard en krijg je tips om deze te voorkomen. Je krijgt ook de nodige informatie voor het geven van flesvoeding aan je baby en het afkolven van moedermelk. 

Het is dus een realistische les over het geven van borstvoeding. Door het volgen van de cursus zal je zelfverzekerder zijn bij het voeden van je baby en de keuze’s kunnen maken die bij jullie gezin passen. 

Deze cursus is zeker aan te raden bij een eerste kindje en kan een opfrissing zijn bij een volgende zwangerschap. Er heeft nog nooit iemand teveel informatie gekregen J

De koekjes en thee tijdens de les zal je zelf moeten voorzien. Maar als je je huisadres achterlaat bij het inschrijven, krijg je wel de goodiebag en als je dat wenst ook de papieren cursus toegestuurd met de post. 

Het is een link naar een video op you tube. Je kan hem dus bekijken waar en wanneer jij wil. ( en herhalen en herhalen om alles goed te kunnen onthouden :))