Wachtnummer 0468/24 86 00

Zwangerschapsyoga + LUNCHTALK

03/09/2021

Alle lesdata

03/09/2021 - 10:00u

Prijs

€40,00 per inschrijving

Tijdens je zwangerschap even de tijd nemen om te ontspannen is niet evident, maar oh-zo-belangrijk. 

In deze sessies maakt vroedvrouw en yogini Evelien ruimte om zowel lichamelijk als geestelijk te ontspannen. Dit via zachte bewegingen, ademhalings- en ontspanningsoefeningen én meditatie. Je kan even de drukte van je afzetten en je focussen op jezelf en zwanger zijn. Bovendien is het bewezen dat yoga o.a. angst-en stress vermindert en fysieke klachten doet afnemen. Het is ook een ideale voorbereiding om bewust te bevallen. 

Ervaring binnen yoga is niet nodig. Je kan starten vanaf 12 weken (of vroeger als je niet misselijk bent) tot 40 weken zwangerschap. De plaatsen zijn echter wel beperkt, dus wees er snel bij!

Na de yogales is het tijd om met andere moeders te verbinden. Wij voorzien een gezonde lunch + (ongezond) dessert. :-)

Er zal telkens een thema besproken worden van het moederschap. Dit kan bijvoorbeeld gaan over je bevalling,  zelfzorg, je veranderde relatie met anderen, het bewaken van je grenzen, mild ouderschap, seksualiteit, voeding, planning, je vrouwelijke lichaam, duurzame gezinskeuze's, vakantie met/zonder kinderen, ... Er zullen tal van boeken en inspiratiebronnen zijn en je krijgt alijd wat praktische tips mee naar huis in je goodiebag (en je hoofd&hart)

Voor de zwangerschapsyoga + lunch schrijf je 1 persoon in voor 40 euro. Per zwangerschapsyoga-les wordt er door ons een groepsworkshop aan de mutualiteit aangerekend. Hiervoor dient een dossier opgemaakt te worden bij ons vroedvrouwenteam (intakeformulier via de site of mail devuystevelien@gmail.com voor vragen).

We zijn met minder mama's zodat we voldoende plaats ondeling kunnen houden. Zo lang het goed weer is, gaan de lessen buiten door. 

We starten om 10u en ronden om 14u af.