Wachtnummer 0468/24 86 00

Mama-baby-Yoga + lunch talk

18/05/2021

Alle lesdata

18/05/2021 - 10:00u

Prijs

€50,00 per inschrijving

Yoga met je baby betekent samen bewegen, spelen, rekken, ademen en ontspannen. Op een manier waarbij ouder en baby zich met elkaar verbinden. Het is een goede manier om een baby vertrouwd te laten raken met zijn eigen lichaam, het vermindert krampjes, het versterkt de spieren, balanceert het zenuwstelsel en zorgt voor een goede doorbloeding. Bovendien krijg jij extra handvaten om je baby te troosten, kan het jouw batterijen opladen & bevordert het je eigen fysieke herstel. We eindigen elke les met een rustige baby-massage

Na de yogales is het tijd om met andere moeders te verbinden. Wij voorzien een gezonde lunch + (ongezond) dessert. :-)

Er zal telkens een thema besproken worden van het moederschap. Dit kan bijvoorbeeld gaan over hechting, zelfzorg, je veranderde relatie met anderen, het bewaken van je grenzen, mild ouderschap, seksualiteit, voeding, planning, je vrouwelijke lichaam, duurzame gezinskeuze's, vakantie met/zonder kinderen, ... Er zullen tal van boeken en inspiratiebronnen zijn en je krijgt alijd wat praktische tips mee naar huis in je goodiebag (en je hoofd&hart)

Voor de mama-baby-yoga+lunch schrijf je 1 persoon in voor 50 euro en kom je met 1 ouder en 1 baby per inschrijving. Je baby is tussen de 8 weken en 9 maanden oud. 

We zijn met minder mama's zodat we voldoende plaats ondeling kunnen houden. Zo lang het goed weer is, gaan de lessen buiten door. 

We starten om 10u en ronden om 14u af.