Wachtnummer 0468/24 86 00

Psychologische begeleiding

Alle lesdata

Prijs

€50,00 per inschrijving

Mama worden en zijn loopt zeker niet altijd van een leien dakje. Evelien begeleidt sinds 2008 als zelfstandige vroedvrouw moeders tijdens zwangerschap, bevalling en de kraamtijd. Ze volgde meerdere opleidingen om yoga aan zwangeren en baby's te geven. Ook startte ze ,na vorige opleidingen binnen de perintale gezondheidszorg, de opleiding tot 'perinataal counselor'. Als mama heeft ze ook best wat ervaring met verschillende thema's van het moederschap. 

Je kan bij haar terecht voor onder andere volgende thema's: een kinderwens, een miskraam of zwangerschapsonderbreking, rouw en verlies, angsten en negatieve gedachten tijdens de zwangerschap en kraamtijd, lage dosis energie, hoog stressgehalte, zelfzorg, het terugvinden van jezelf als moeder en vrouw, combinatie werk-gezin, huilen&troosten, verbindend opvoeden.

Je hoeft niet per se zwanger of pas bevallen te zijn. Je bent altijd welkom. 

Tijdens een gesprek zal ze luisteren naar je noden en putten uit haar persoonlijke en werkervaring om moeders een betere versie van zichzelf te laten worden. Mail gerust naar devuystevelien@gmail.com als je twijfelt of je bij haar aan het juiste adres bent, zo niet verwijst ze je graag door. 

De sessies gaan door in het bijgebouw in een oase van rust op de Hooiman 19, 3980 Tessenderlo. Al zittend of al wandelend.

We vinden samen een moment dat past in onze agenda's. Noteer bij opmerkingen gerust bepaalde momenten die makkelijk voor je gaan.